Wat je moet weten over Witgouden kettingen

wit kettingen 3 wit kettingen 2

Kettingen zijn misschien wel de meest populaire vorm van juwelen naast de trouwring. Van nette dames tot stoere kerels, iedereen kan een ketting dragen. Toch zijn er heel veel verschillende vormen en materialen waarmee kettingen worden gemaakt. Eén van de materialen dat veel wordt gebruikt in kettingen is witgoud, een legering van goud en andere stoffen. Witgouden kettingen worden op dezelfde manier gegradeerd als normale gouden kettingen, in karaat. Veel mensen denken dat er een waardeverschil zit in normaal goud en witgoud, dit klopt slechts deels. Er wordt dezelfde zuiverheid aan goud gebruikt in witgoud als in normaal goud, echter wordt er een extra materiaal toegevoegd aan witgoud. Dit materiaal is bijvoorbeeld zilver. Veel mensen kiezen voor een witgouden ketting omdat dit een subtiele en elegante kleur is.

wit kettingen 6

Witgouden kettingen met hanger

Zodra je op zoek gaat naar witgouden kettingen met hanger, zal je al snel vinden dat velen van deze kettingen een hanger hebben die opvalt. Dit is vooral het geval bij normale gouden kettingen.Vooral als de hanger bijvoorbeeld edelstenen heeft. Met witgouden kettingen heb je hier veel minder last van. Door de subtiliteit van witgoud is de hanger veel eleganter. Het is dan ook niet gek dat veel vrouwen een witgouden ketting prefereren. Zodra je een witgouden ketting met hanger wil hebben, heb je keuze uit verschillende modellen. Sommige van deze hangers zullen geen ingelegde edelstenen hebben, terwijl anderen dat wel hebben. Het komt uiteindelijk meer op persoonlijke voorkeur maar hangers met edelstenen zijn over het algemeen duurder en meer waard. Waarin klassieke kettingen verschillende edelstenen gebruikten bestaan ze tegenwoordig vooral uit diamanten.

wit kettingen 5

Chique witgouden kettingen

Er zijn over het algemeen twee redenen waarom mensen kettingen kopen: om alledaags te dragen, of om op bijzondere gebeurtenissen te dragen. Ben jij op zoek naar een ketting die jou klasse en stijl uit laat stralen, dan kan je het beste kiezen voor een witgouden ketting. Deze geven jou direct een chique uitstraling zonder dat je te veel laat zien. Een echte aanrader dus voor iemand die geeft om haar uiterlijk.

wit kettingen 4